Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi

Vizyon: Bayat Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz; Ülkemizde, eğitimde takip edilen, öğretimde tercih edilen, başarıda takdir edilen bir okul olmaktır. Öğrencilerimizin milli değerlerine bağlı, Atatürk İlkelerine sahip çıkan, bilgili, becerili ve kendine güvenen başarılı bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak ve gelişen dünyanın ihtiyaçlarına yanıt verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin akademik, kişisel ve sosyal gelişimlerini sağlayacak eğitim-öğretim ortamı sunmak; onları topluma karşı sorumluluklarını bilen, değişim kapasitesi yüksek, iletişim becerileri gelişmiş, teknolojiyi bilinçli kullanan, disiplinli, saygın bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9.Sınıf 34 öğrenci

Telefon - OKUL 03643814060

WEB - https://sehitosmanarslananadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - KAYABAŞI MAH. ZİYA GÖKALP/2 SK. NO 3 BAYAT / ÇORUM

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Adres - KAYABAŞI MAH. ZİYA GÖKALP/2 SK. NO 3 BAYAT / ÇORUM

Ulaşım Çorum il merkezi yaklaşık bir saat, Ankara ise otobüsle yaklaşık 3 saat sürmektedir. Çorum´a her gün saat başı otobüs kalkmaktadır. Ankara´ya ise günlük 3 otobüs seferi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bayat ilçe merkezinde olup Çorum´a 83 km uzaklıktadır.